The Basic Principles Of αναχρηματοδοτηση δανειων
The Basic Principles Of αναχρηματοδοτηση δανειων
Blog Article
Ο επίλογος θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος, συνοπτικός και να αφήνει θετικές εντυπώσεις
«Δεν υπάρχει μια και μοναδική φόρμουλα για την κατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Δεν υπάρχει τέλειο μέγεθος ή επίπεδο λεπτομέρειας. Δεν υπάρχει μια και μοναδική λίστα περιεχομένων.
Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με το τι πουλάτε, αλλά θα πρέπει να είστε τόσο συγκεκριμένοι στα στοιχεία σας, ώστε να είναι αδιαμφισβήτητο το ποιον θέλετε να στοχεύσετε, καθώς και το γιατί λάβατε τις αποφάσεις που πήρατε βάσει του ποιος είναι ο πελάτης σας.
Μετριασμός των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της κρίσης
Ένα επιτυχημένο Πλάνο Διοίκησης, πρέπει να ευθυγραμμίζει τις υποδομές της εταιρίας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της με τους στρατηγικούς της στόχους.
Το Σχέδιο Ανάπτυξης αποτελεί βασικό κείμενο αναφοράς για τις στρατηγικές επιλογές του ΕΣΠΑ και κατ’ επέκταση των Προγραμμάτων του.
Η συνεισφορά της Ψυχολογίας στον επιχειρηματικό κλάδο τα τελευταία χρόνια, ενίσχυσε την σημασία ειδικά του τελευταίου. Σύμφωνα με έρευνες, get more info υπάρχουν συγκεκριμένες δεξιότητες που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας ενός νέου επιχειρηματία, χωρίς την ύπαρξη των οποίων ακόμα και μια καλή επιχειρηματική ιδέα πιθανότατα θα αποτύχει.
Η Τράπεζα της Ελλάδος μπορεί να καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες οι εν λόγω εταιρείες μπορούν να ασκούν συμπληρωματικές ή παρεμφερείς δραστηριότητες παράλληλα με την κύρια δραστηριότητα της παροχής πιστώσεων».
Όταν τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο είναι περισσότερα από αυτά που φεύγουν, τότε η ταμειακή ροή είναι θετική. Όταν συμβαίνει το αντίθετο, τότε η ταμειακή ροή είναι αρνητική.
Εξοπλισμός αγορά / κατασκευή, Εξοπλισμός χρήση (αποσβέσεις/μισθώσεις)
Σε αυτή την περίπτωση η αναχρηματοδότηση μπορεί να αποτρέψει την χρεοκοπία.
Ο πελάτης σου περιμένει υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης από την επιχείρηση σου και το Προσωπικό της.
Λειτουργικά (επικοινωνία, ενέργεια, συντήρηση, μισθώματα, έξοδα διοίκησης, ασφάλιση κ.λπ.)
Δείτε το πως μπορεί η επιχείρησή σας γενικότερα να αναπτυχθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.